Шановний пане директоре ! Дозвольте звернутись до вас із пропозицією щодо використання складностей з епідеміологичною ситуацією в місті Києві на користь особам, що стоять на обліку в Центрі зайнятості та проходять курс підвищення кваліфікації в Університеті КРОК за напрямком "Керівник проектів та програм" (КПП-1).
Студентів групи непокоїть неможливість закінчити навчання у вказаний строк - 20 грудня 2009 року, що буде наслідком додаткових канікул, в зв"язку з чим я від імені всієї групи хочу висловити наступні прийнятні для всіх трбох сторін варіанти досягнення вказаної запланованої кінцевої дати:
1) достроково закінчити додаткові "епідеміологічні" канікули та продовжити навчання з 16-го листопада. При цьому оптимізувати навчання за рахунок (пункти 2-4):
2) відмінити або скоротити або зарахувати час додаткових канікул по предметах "Техніка пошуку работи" (24 години); MS Project (40 годин); Менеджмент організацій (40 годин).
3) дозволити проходженя навчання за матеріалами Університету КРОК вдома (дистанційно);
4) подовжити день навчання на додаткову "пару".
Додатково хочу підкресліти, що в договрах щодо проходження підвищення кваліфікації вказано кінцеву дату - 20 листопада 2009 року; в період канікул за ініціативою Центру зайнятості проводиться пошук роботи, який 1) протилежний карантину та 2) може служити причиною незавершення курсів підвищення кваліфікації.
Копію листа також направлено ректору Університету КРОК.
--
З повагою,
Герасименко Олег, координатор